vakanties en strippenkaart

In vakanties biedt SKOL een bijzonder programma. Je kunt ook alleen in de vakanties naar SKOL komen met onze speciale strippenkaart. Hier vind je de mogelijkheden en het meest recente vakantieprogramma.

extra mogelijkheden tijdens de schoolvakanties
Als je kind al bij SKOL komt, heb je, als je een contract inclusief schoolvakanties hebt, automatisch recht op vakantieopvang op de dag(en) dat je kind normaal gesproken naar de BSO gaat. Tevens kun je tijdens de vakantieweken eenvoudig een dag ruilen als dat nodig is. Ook kan het voorkomen dat je juist een dag extra opvang nodig hebt. Je kunt er dan voor kiezen om extra dagen te kopen of om een vakantiestrippenkaart te nemen.

iedereen kan bij SKOL vakantie vieren
Het is bij SKOL Kinderopvang ook mogelijk om uitsluitend in schoolvakanties en/of op studiedagen van school op onze BSO te komen. Dit kan door het aanschaffen van de vakantiestrippenkaart. Deze kaart geeft recht op een aantal hele dagen opvang op vakantiedagen of op dagen dat de basisschool een studiedag heeft.

de vakantiestrippenkaart: kies wat je wil
Je kunt zelf kiezen hoeveel strippen je wilt kopen. Als je in één keer 10 strippen koopt krijgt je een korting van 5%, bij aanschaf in één keer van 15 strippen of meer krijg je 10% korting. In de downloads hiernaast vindt je per gemeente de tarieven van de strippenkaarten.

ook kinderopvangtoeslag voor strippenkaarten
In de overzichten hieronder staan de bruto kosten van de strippenkaarten. Indien jij en je partner in 2014 beide inkomen uit arbeid hebben, of als je alleenstaande ouder bent die werkt, heb je recht op een teruggave van de belastingdienst (kinderopvangtoeslag). Zo bedraagt de teruggave bij een inkomen van twee keer modaal ruim 45% voor het eerste kind en ruim 70% voor het tweede kind. Bij een modaal inkomen is de teruggave 70% voor het eerste kind en zo’n 80% voor het tweede kind. Als je wilt weten hoeveel je in jouw specifieke situatie terugkrijgt van de Belastingdienst, maak dan een proefberekening op www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen.

strippenkaart aanvragen
Je kunt een strippenkaart aanvragen door ons inschrijfformulier in te vullen. Als je meer informatie wilt kun je ons ook bellen op 0252-418277.

schoolvakanties
SKOL hanteert de volgende (officiële) vakanties voor het jaar 2017:
kerstvakantie 24 december 2016 t/m 8 januari 2017
voorjaarsvakantie 25 februari t/m 5 maart 2017
meivakantie 22 april t/m 7 mei 2017
zomervakantie 8 juli t/m 20 augustus 2017
herfstvakantie 14 oktober t/m 22 oktober 2017
kerstvakantie 23 december 2017 t/m 7 januari 2018

BSO herfstvakantie
In de herfstvakantie hebben we sprookjes, superhelden en urban op het programma staan. De jongere kinderen gaan de sprookjesverhalen induiken. Ook gaan ze hun theaterskills oefenen bij Flores en op zoek naar ridders en prinsessen. De oudere kinderen staan deze week in de schoenen van echte superhelden. Zij gaan een gaaf parcours doen, mysteries oplossen en zich verkleden als superhelden. De kinderen van de sport BSO’s gaan aan de slag met het thema urban. Denk daarbij aan sporten van de straat: freestylen, stunten met skates, rappen, dansen en ook zwemmen. De herfstvakantie vindt plaats van 16 oktober tot en met 20 oktober.

Bekijk hier alle herfstvakantieprogramma’s:
Herfstvakantie Sport Stars Noordwijk
Herfstvakantie Sport Stars Lisse
Herfstvakantie BSO de Wirwar
Herfstvakantie BSO de Victor
Herfstvakantie BSO de Torenkamer
Herfstvakantie BSO de Paleistuin
Herfstvakantie BSO de Klarinet
Herfstvakantie BSO de Joseph
Herfstvakantie BSO de Bronckhorst